natuurzuiver.nl
 
HOME
PRODUCTEN
MERKEN
Weleda
Aloe Vera
LUDIEKE EXTRA'S
ZOEKEN
OVER ONS
CONTACT
AFREKENEN
 
Mijn bestelling    Artikelen: | Bedrag: 0,00
Home > Over ons
Natuurlijk mooi, da's natuurlijk mooi! 
Natuurzuiver.nl is het beginpunt voor de vrouw,  moeder en kind en in toenemende mate ook man, die op een gezonde en verantwoorde wijze midden in de wereld staat. Onze klanten zijn zich bewust van mens, natuur en milieu. Het bewustzijn voor kwaliteit van uiterlijk en innerlijk leven staan daarbij centraal. De op Natuurzuiver.nl aanwezige informatie en producten bevorderen de uiterlijke verzorging aan de ene kant maar wordt aan de andere kant de gezondheid van lichaam en geest gestimuleerd. Bepaalde problemen kunnen op een natuurlijke wijze verholpen worden of klachten kunnen afnemen of zelfs voorkomen worden. Uitgangspunt daarbij vormt de antroposofische geneeskunde, die erop is gericht de  zelfgenezende krachten in mensen aan te spreken.

 Wat is natuurzuivere cosmetica? 
Natuurzuiver.nl is een initiatief van een viertal ondernemingen op het gebied van natuurzuivere cosmetica en internet & media technologie. Door de krachten te bundelen wil Natuurzuiver.nl het beginpunt worden voor de consument waar zowel alle informatie als een groot aantal verantwoorde en kwalitatief hoogwaardige producten binnen het natuurzuivere, biologische, milieu- en diervriendelijke segment verkrijgbaar zijn.

Een van de hoofddoelen van Natuurzuiver.nl is het verstrekken van eerlijke en duidelijke informatie over:

  • natuurzuivere cosmetica
  • biologisch verantwoorde verzorgingsproducten
  • diervriendelijke producten waarvoor geen dierproeven zijn uitgevoerd of proefdieren zijn gebruikt

Naast het verstrekken van informatie heeft Natuurzuiver.nl als doel het het verhandelen van lichaamsverzorgingsproducten en zelfzorg geneesmiddelen gebaseerd op een zuiver biologische basis. Natuurzuiver, biologisch en proefdier vriendelijk zijn daarbij de kernwoorden.  
  
Assortiment en merken 
In beginsel richt Natuurzuiver.nl zich op de natuurzuivere cosmetica en verzorgings producten. Daarnaast is een beperkt aantal zelfzorg geneesmiddelen verkrijgbaar alsmede de gewenste informatie hierover.

Weleda, Aloe Vera en Lavera zijn bekende merken die op Natuurzuiver.nl verkrijgbaar zijn. Deze vertrouwde namen leveren zuiver natuurlijke producten die op een verantwoordelijke manier geproduceerd worden. Hierbij wordt veel rekening gehouden en op een correcte manier omgegaan met mens, dier en milieu. Natuurzuivere producten zijn eerlijk, heerlijk en mooi. Je ziet er niet alleen mooier uit, je voelt je mooier omdat je beter rekening houdt met je omgeving, leefwereld, mens, dier en natuur.

Het is niet ondenkbaar dat in de toekomst het assortiment van Natuurzuiver.nl uitgebreid zal gaan worden met andere natuurzuivere en/of biologische producten buiten de huidige lijn van verzorgende lichaamsverzorgingsproducten en geneesmiddelen. Ook kunnen samenwerkingsverbanden met andere aanbieders aangegaan worden.

Het huidige assortiment bestaat uit ruim 300 producten. In principe zijn alle producten van de bekende merken beschikbaar en uit voorraad leverbaar. Voor deze producten hoeft u de deur niet meer uit, niet de auto te pakken of weer naar de winkel terug te gaan voor een besteld product. De producten worden bij u aan huis door de postbode bezorgd (afhankelijk van de bestelling gratis thuis bezorgd).

Mist u een product in ons assortiment of heeft u een vraag? Schroom in dat geval niet om even contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze site. Onze deskundigen geven u vervolgens graag per mail een vakkundig antwoord op uw specifieke vragen. 

Soort producten 
De door Natuurzuiver.nl aangeboden producten maken je mooi en zijn verzorgend. Deze cosmetica en producten stimuleren de lichaamsfuncties op een natuurlijke wijze. De natuurzuivere cosmetica en producten stimuleren en harmoniseren van het lichaam op natuurlijke wijze. Daarnaast is een assortiment zelfzorggeneesmiddelen opgenomen die op de site, zonder tussenkomst van een arts (recept), besteld kunnen worden. Heeft u hierover nadere vragen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

De door Natuurzuiver.nl aangeboden producten hebben tot doel de gezonde levensprocessen in het menselijke lichaam te behouden, bevorderen en eventueel te herstellen. Hierbij worden in het productieproces uitsluitend zuiver natuurlijke grondstoffen gebruikt om zo de producten zo goed mogelijk bij ons lichaam aan te laten sluiten. Deze producten sluiten naadloos aan bij ons lichaam en stimuleren de gezonde krachten van het eigen lichaam. Dit wordt bereikt door de grondstoffen zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke oorsprong te laten.

Natuurlijke grondstoffen 
De natuurlijke grondstoffen zijn voornamelijk afkomstig uit de biologische land- en tuinbouw en afkomstig uit gecertificeerde natuurgebieden. In deze gebieden worden honderden geneeskrachtige planten op biologisch-dynamische wijze geteeld, handmatig geoogst en daarna in de producten verwerkt. Alle grondstoffen worden getest op kwaliteit en werkzaamheid.

Door deze ingrediënten nauwkeurig op elkaar af te stemmen kunnen deze stoffen elkaar versterken waardoor de producenten de werkzaamheid van de producten hebben geoptimaliseerd. Minerale, plantaardige en dierlijke bestanddelen worden als grondstof gebruikt voor de producten. Er worden geen synthetische geur- en kleurstoffen toegevoegd. Ook worden geen grondstoffen op basis van minerale oliën toegevoegd. Door een perfecte balans en met zorg samengestelde compositie van natuurlijke grondstoffen wordt het gebruik van synthetische conserveringsmiddelen overbodig. De aangename geur van de producten wordt veelal bereikt door gebruik te maken van zuiver natuurlijke etherische oliën. De producten zijn dierproefvrij. Diverse keurmerken zoals het BDIH-keurmerk "Gecontroleerde Natuurcosmetica" staan garant voor een objectieve kwaliteitsgarantie.


 
  Home | Over ons | Contact | Partners | Dr. Hauschka | Chi | Alqvimia