natuurzuiver.nl
 
HOME
PRODUCTEN
MERKEN
Weleda
Aloe Vera
LUDIEKE EXTRA'S
ZOEKEN
OVER ONS
CONTACT
AFREKENEN
 
Mijn bestelling    Artikelen: | Bedrag: 0,00
Ogentroost oogdruppels 10 ml
< vorige pagina

Weleda Ogentroost oogdruppels 10 ml

Weldadig bij geprikkelde, rode en tranende ogen

Artnr.: 10114Plaats in winkelmand


Ogentroost oogdruppels bij geprikkelde, rode en tranende ogen (Ook geschikt voor baby's; zie hieronder voor meer informatie). Bevat ca. 200 druppels.

Ogentroost oogdruppels: Weldadig bij geprikkelde, rode en tranende ogen
Dicht neusje? Tranende oogjes? De natuur helpt!
 
Je brengt je kindje naar het kinderdagverblijf en als hij terugkomt zit zijn neusje dicht. Soms is het niet alleen zijn neus, maar doen ook zijn oogjes mee met roodheid en tranen. Ogentroost oogdruppels en Rhinodoron helpen je kind bij het overwinnen van deze typische kinderkwaaltjes.

Ogentroost
Zit zijn neus niet alleen dicht, maar zijn ook zijn ogen wat rood en geprikkeld, dan houdt Ogentroost oogdruppels ze op natuurlijke wijze schoon en verzacht deze de prikkeling. De oogdruppels bestaan uit fysiologisch zout en een extract van ogentroost (Euphrasia). Dit fijne plantje met zijn opgewekte uitstraling staat bekend om zijn verzachtende en zuiverende invloed op de ogen.

Schone oogjes
Wanneer de oren en neus van je kindje dichtzitten, kunnen afvalstoffen zich in het neus-, oor- en ooggebied ophopen. Hierdoor kan het ooglid wat zwellen, de oogleden vastkleven en kan je kind het gevoel hebben dat er zand in zijn oogje zit. Om zijn ogen schoon te maken gebruik je het beste afgekoeld gekookt water of een fysiologische zoutoplossing (zoals bijvoorbeeld Ogentroost oogdruppels).

< vorige pagina

 
  Home | Over ons | Contact | Partners | Dr. Hauschka | Chi | Alqvimia